Jdi na obsah Jdi na menu

Jazyky

ČeštinaEnglishDeutsch

KNIHY za realizaci projektu dle šablon MŠMT

Líbí se Vám knihy z nakladatelství ADVENT-ORIN a vnímáte jak tyto knihy pozitivně působí na charakter dítěte? 

Máte malý rozpočet a zřizovatel Vám rozpočet na nákup knih nenavýší?

Běžný náklad na 1 dítě v MŠ (cena naší práce) je: 250 Kč/1 dítě při přepočtu na hodiny cca 10- 12 hodin

Běžný náklad na 1 žáka v ZŠ (cena naší práce) je: 350 Kč/1 žáka při přepočtu na hodiny cca 14-16 hodin

CELKOVÉ NÁKLADY OBSAHUJÍ: zaškolení učitelů a motivace k zahoření pro projekt pro lepší účinnost průběhu aktivity, závoz knih k zapůjčení pro děti či žáky, čas strávený nad administrací a vyhodnocením, knižní dárek pro dítě pro další motivaci ke čtení, tisk cedulek do knih a celkové náklady na cestné, tvorba tiskové zprávy a sběr zpětných vazeb pro další růst aktivity - beseda s učiteli popř. rodiči dětí.  

MIMOŘÁDNÁ NABÍDKA

MŠ, které pracují s knihami s nakladatelství ADVENT-ORION anebo chtějí se všemi knihami pracovat, je aktivita realizována ZDARMA. MŠ si napíše krátký projekt na šablonu INOVATIVNÍ VZDĚLÁVÁNÍ, kam zahrne náklady na pořízení knih pro MŠ a též náklady na knižní dárek pro dítě, protože veškerou naši činnost, která čítá na MŠ cca 10 hodin + náklady na cestné + ostatní režijní náklady, Vám rádi proměníme právě za knihy, kterými tak můžete působit na charakter dětí, takže naše veškeré aktivity jsou proto pro Vás - ZDARMA.

Podmínkou pro MŠ je tedy včasná registrace a následná akceptace, do čtenářské pregramotnosti MAMI, TATI, POJĎME SI ČÍST, z které následně realizujeme i tiskové zprávy včetně fotodokumentace.

Výzva je zde: Realizujte projekty dle šablony INOVATIVNÍ VZDĚLÁVÁNÍ

Jak spočítat náklady do šablon? Jste-li subjekt ZŠ a MŠ, domluvte se s ředitelem ZŠ, že prostřednictvím šablony na čtenářskou pregramotnost můžete toto využít i v ZŠ na čtenářskou aktivitu a i ZŠ si může pořídit tak sady knih na společné čtení a celkový výpočet můžete udělat v této tabulce (nezapomeňte, že hodnota 1 šablony je do 40.000 Kč). U škol je však náklad na naši činnost, z důvodu vyhodnocování i čtenářských dotazníků ve výši min. 16 hodin pro celý 1.stupeň /záleží na velikosti školy/. .A i pro školy veškeré naše náklady a čas rádi proměníme na knihy. Tedy také proto ZDARMA.

Podmínkou pro ZŠ je tedy včasná registrace a následná akceptace do čtenářské aktivity ČTEME S RODIČI, z které následně realizujeme i tiskové zprávy včetně fotodokumentace.

PLÁN KNIH do šablon MŠMT - pro MŠ a ZŠ (lépe společně)

Vyplněnou tabulku pak zašlete na email: vavrik64@gmail.com aby se tak mohly knihy připravit i s nalepenými cedulkami věnování od MŠ či ZŠ prostřednictvím Nadačního fondu LEPŠÍ ŽIVOT !!!

 

 

 

Statistiky

Online: 5
Celkem: 48363
Měsíc: 4415
Den: 144

Archiv

Kalendář
květen / 2024