Jdi na obsah Jdi na menu

Jazyky

ČeštinaEnglishDeutsch

Proč Advent-Orion

ao_logo.jpg
Knihy nakladatelství ADVENT-ORION a jejich obsahová náplň, která se zabývá zejména etickou a environmentální výchovou, vychází z NÁRODNÍHO PROGRAMU VDĚLÁVÁNÍ České republiky, dle kterého jsou pro základní a mateřské školy vytvořeny RVP PV a ZV.

Knihy tak významným způsobem motivují využívání obsahových náplní ŠVP na ZŠ i v MŠ, neboť se tak vhodnou formou naplňují  kompetence k učení, komunikaci, řešení problémů a kompetence v oblasti sociální, personální, občanské a pracovní.

Nakladatelství ADVENT-ORION se svými autory tak vydává knihy pro ZŠ (zejména 1.stupeň) i MŠ, kdy hlavním cílem je:
  • Vést žáky k pozitivnímu vztahu ke knize a podporovat tak jejich čtenářskou gramotnost
  • Vést žáky k otevřené komunikaci a rozvíjet tak jejich schopnost spolupracovat s druhými a respektovat je
  • Vytvářet u žáků pozitivní pocity v chování a v prožívání životních situací vlastní i druhých lidí
  • Rozvíjet vnímavost a citlivé vztahy k lidem, životnímu prostředí a k přírodě
  • Vést žáky k toleranci a ohleduplnosti k jiným lidem, jejich kulturám a duchovním hodnotám, učit je žít společně s ostatními lidmi
Tím, že nakladatelství ADVENT-ORION je KŘESŤANSKÉ NAKLADATELSTVÍ, jsou zejména dětské knihy s absencí přehnané soutěživosti, agrese a jiného násilí. Knihy tak vedou nejen děti k vzájemné úctě, toleranci a pomoci, ale vedou je k zamyšlení se nad poučeními v nich obsažených.

Na webových stránkách www.adventorion.cz  naleznete knihy i o zdravém životním stylu a zejména pak tituly křesťanské, které každého mohou přivést ke správnému smyslu života, naplněnému nadějí a lepším vztahem k druhým lidem.


 
 
 

Statistiky

Online: 30
Celkem: 60925
Měsíc: 5295
Den: 503

Archiv

Kalendář
červenec / 2024