Jdi na obsah Jdi na menu

Jazyky

ČeštinaEnglishDeutsch

Registrace

REGISTRACE DO ČTENÁŘSKÉ PREGRAMOTNOSTI - stav k 19.3.2024:
 

Je možno se registrovat na kterýkoliv termín !!! Využijte již nyní registraci na příští školní rok 2024-2025, abyste měli jistotu realizace a my s Vámi počítali s knihami na půjčování rodičům.

Jelikož narůstá počet zájemců z řad MŠ, může se stát, že termín závěrečné aktivity se mírně posune. Děkujeme za pochopení a těšíme se i na Vás !!!
Věříme, že i školní rok 2024-2025 bude tak skvělý jako předcházející školní rok.

REGISTRACE do čtenářské pregramotnosti MAMI, TATI, POJĎME SI ČÍST, pod záštitou MŠMT - zde:

Registrace realizované prostřednictvím ŠABLON MŠMT - Inovativní vzdělávání budou schvalovány přednostně, protože nám to ušetří čas při oslovování sponzorů. Náš strávený čas s aktivitou a naše ostatní režijní náklady Vám rádi proměníme na KNIHY.

Je důležité uvést předběžný počet dětí, abychom dokázali Vaši aktivitu naplánovat. Jste-li velká MŠ, je lepší zvolit tuto aktivitu pouze pro předškoláky a realizovat to tak každým rokem. Při aktivitě pro celou MŠ je možnost se opět registrovat nejdříve až za 3 roky, až se děti obmění, protože používáme stejné knihy. 

Týden před aktivitou se spojíme a sdělíte nám přesný počet účastnících se rodičů. Po registraci nejdéle do 14-ti dnů obdržíte z Nadačního fondu LEPŠÍ ŽIVOT akceptační mail, kde Vám potvrdíme navržený či upravený termín zahájení aktivity.

Pokud byste akceptační email neobdrželi do 14-ti dnů - volejte, prosím na telefon 777 367 311. Děkujeme za součinnost.

 

Statistiky

Online: 1
Celkem: 47561
Měsíc: 4769
Den: 225

Archiv

Kalendář
duben / 2024