Jdi na obsah Jdi na menu

Jazyky

ČeštinaEnglishDeutsch

TABULKA NA TVORBU ŠABLONY - ČTENÁŘSKÉ AKTIVITY z OP JAK

Jedná se o formu inovativního vzdělávání, projektovou výukou ve škole i mimo školu tedy zážitkovou výukou, kdy se vtiskuje vztah ke knize a čtení a zároveň posiluje komunikaci v rodinách pro formování charakteru dítěte. Ve škole se aktivity realizují formou zážitkové pedagogiky.

Čtenářské aktivity ČTEME S RODIČI na ZŠ a čtenářské pregramotnosti MAMI, TATI, POJĎME SI ČÍST, pod záštitou MŠMT jsou realizovány prožitkovou výukou pro posilování nejen vztahu ke knize, ale zejména také komunikace v rodinách, což se realizuje hlavně  posilováním pozitivních emocí dítěte a tím formování jeho charakteru, s cílem zlepšování vztahů v kolektivu při využívání knih s poučením z nakladatelství ADVENT-ORION.

Pro tvorbu a registraci šablony vyplňte tento formulář pro základní evidenci: METODICKÁ TABULKA pro tvorbu šablony z OP JAK  

Cílem aktivity je podpora a rozvoj znalostí a dovedností dětí v MŠ či ZŠ s využitím inovativních metod a strategií, které vedou děti k rozvoji kreativity a samostatnosti. Aktivity dále cílí na snižování předčasných odchodů ze vzdělávání pro děti ohrožené školním neúspěchem s cílem jejich motivace ke vzdělávání zábavnou formou, kdy se využívá pravidelných návyků pro vytvoření zvyku v oblasti čtení s rodiči či vytváření u rodin jejich rituálů v podobě pravidelného čtení před spaním.

 

 

Statistiky

Online: 2
Celkem: 47526
Měsíc: 4770
Den: 233

Archiv

Kalendář
duben / 2024